مواد لازم:
زرده تخم مرغ : 2 عدد
شير هموژنيزه : 1 فنجان
روغن : 3 قاشق سوپخوري
آرد سفيد : 175 گرم
بکين پودر : 0.5 قاشق مربا خوري
آب : 1.5 فنجان
شکر : 500 گرم
گلاب : 0.5 فنجان
طرز تهيه:
? خمير لواش گوش فيل را بطريق ذيل آماده ميکنيم:
شير، بکينگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط ميکنيم و کم کم آرد ميريزيم و مرتب بههم ميزنيم تا مايه خمير شده به دست نچسبد و زياد هم سفت نشود، بعد خمير را خوب مالش ميدهيم و ميگذاريم دو سه ساعت در کيسه نايلون بماند.
? سپس گوش فيل را به طريق زير آماده ميکنيم:
بعد مايه را خمير کرده لواش را نازک مثل لواش باقلوا باز ميکنيم، آردهاي زيادي روي لواش را پاک ميکنيم در صورتيکه بخواهيم گوش فيل پف بکند لواشها را دو لا ميکنيم و در غير اينصورت لواشها را يک لا با دهانه استکان يا لوان گرد گرد ميبريم و در صورتيکه لواش را دو لا کرده باشيم اول آنها را به طريق فوق ميبريم و با دست کمي اطراف آنها را فشار ميدهيم تا اطراف دو قطعه لواش بههم بچسبد و يک طرف دايره لواشها را با دست کمي جمع ميکنيم به طوريکه چين خوردگي پيدا کند سپس روغن فراواني را داغ ميکنيم بعد نانهاي آماده شده را در روغن مياندازيم و حرارت را ملايم ميکنيم. يک طرف نانها که کمي برشته شد آن را بر ميگردانيم تا طرف ديگر نيز برشته شود بعد نانهاي آماده شده را داخل صافي ميچنيم تا روغن زيادي آن گرفته شود، وقتي نانها کاملاً سرد شدند دو طرف آنها را خاکه قندي که با کمي هل کوبيده مخلوط کردهايم ميپاشيم و در ظرف ميچنيم کمي هم پسته چرخ کرده روي آن ميدهيم.
? شربت گوش فيل را به طريق ذيل آماده ميکنيم:
شکر را با يک و نيم فنجان آب مخلوط ميکنيم و روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد و کمي غليظ شود گلاب را ميريزيم چند جوش که زد شربت را از صافي رد ميکنيم، در صورتيکه گوش فيل مدتي ماند و خشک شد کمي شربت رقيق و گرم روي گوش فيل ميدهيم. در صورتيکه گوش فيل را در سيني تهيه کرديم بايد لواش را بزرگ به اندازه سيني باز کرده و به طريق فوق عمل نمود.
منبع:www.vista.ir /ج