مواد لازم:
ليمو ترش متوسط 1عدد
گلاب يک چهارم پيمانه
پياز قرمز خرد شده 1 عدد
آب يک ونيم پيمانه
عسل نصف پيمانه
ساقه دارچين 2 عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
انجير تازه متوسط نيم کيلو
گلابي سفت متوسط 2 عدد
طرز تهيه :
1 - با استفاده از يک چاقوي پوست کن ، ليمو ترش را پوست بکنيد. داخل ورقه هاي پوست را تميز کرده و آنها را به شکل نوارهاي باريک خلال کنيد . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچين و وانيل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت 10 دقيقه بدون سرپوش بجوشانيد.
2 - گلابي ها را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده و تخم و ساير زوايد آنها را خارج کنيد . سپس آنها را همراه با انجير به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت 5 دقيقه بپزيد تا ميوه ها نرم و پخته شوند. ساقه هاي دارچين را دور انداخته و ميوه هاي پخته شده را درون يک کاسه بريزيد و شيره را بدون سرپوش با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه بجوشانيد تا غليظ شود. سپس آن را روي کمپوت ريخته و پس از سرد شدن سرو کنيد . در صورت تمايل مي توانيد کمي عسل روي اين کمپوت بريزيد .
منبع: www.vista.ir /ج