جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کمپوت انجير
-(3 Body) 
کمپوت انجير
Visitor 310
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
ليمو ترش متوسط 1عدد
گلاب يک چهارم پيمانه
پياز قرمز خرد شده 1 عدد
آب يک ونيم پيمانه
عسل نصف پيمانه
ساقه دارچين 2 عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
انجير تازه متوسط نيم کيلو
گلابي سفت متوسط 2 عدد

کمپوت انجير

طرز تهيه :
1 - با استفاده از يک چاقوي پوست کن ، ليمو ترش را پوست بکنيد. داخل ورقه هاي پوست را تميز کرده و آنها را به شکل نوارهاي باريک خلال کنيد . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچين و وانيل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت 10 دقيقه بدون سرپوش بجوشانيد.
2 - گلابي ها را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده و تخم و ساير زوايد آنها را خارج کنيد . سپس آنها را همراه با انجير به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت 5 دقيقه بپزيد تا ميوه ها نرم و پخته شوند. ساقه هاي دارچين را دور انداخته و ميوه هاي پخته شده را درون يک کاسه بريزيد و شيره را بدون سرپوش با حرارت ملايم به مدت 10 دقيقه بجوشانيد تا غليظ شود. سپس آن را روي کمپوت ريخته و پس از سرد شدن سرو کنيد . در صورت تمايل مي توانيد کمي عسل روي اين کمپوت بريزيد .
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image