جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کمپوت گوجه‌سبز
-(0 Body) 
کمپوت گوجه‌سبز
Visitor 290
Category: دنياي فن آوري
کمپوت گوجه‌سبز راه حلي است براي آن‌هايي که طرفداران ميوه‌هاي‌ ترش هستند ولي به خاطر داشتن ناراحتي گوارشي از خوردن آن محروم‌اند.
اين کمپوت – مانند هر کمپوت ديگري – به‌دليل اضافه کردن شکر، طعم شيريني دارد؛ البته شيريني آن به حدي نيست که ترشي و طعم و مزه خاص گوجه‌سبز را تحت‌تاثير قرار دهد. به هرحال براي شما غنيمت است.
? مواد لازم:
- گوجه‌سبز، يک کيلوگرم
- شکر، 250 گرم
- آب، 5 پيمانه

کمپوت گوجه‌سبز

? طرز تهيه:
1.ابتدا در يک قابلمه استيل يا لعابي شکر و آب ريخته و با قاشق آن‌قدر هم بزنيد تا شکر به‌طور کامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافي ريزي عبور دهيد.
2.دوباره محلول را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت اجاق‌گاز قرار دهيد تا جوش بيايد. در اين فاصله، چوب گوجه‌ها را کنده و آنها را خوب بشوييد؛ سپس هنگامي که محلول آب و شکر به جوش آمد، گوجه‌ها را به آن اضافه کنيد.
3. شعله اجاق‌گاز را کم کنيد تا گوجه‌سبزها در محلول آب و شکر بپزند. سپس گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن ميل کنيد.
?نکته
1.زمان جوشيدن گوجه‌ها در محلول نبايد خيلي زياد باشد زيرا گوجه‌ها له شده و هسته آنها جدا مي‌شود.
2. در صورتي که کمپوت را با طعم شيرين‌تر دوست داريد، مقدار شکر آن را کمي بيشتر کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image