کمپوت گوجهسبز راه حلي است براي آنهايي که طرفداران ميوههاي ترش هستند ولي به خاطر داشتن ناراحتي گوارشي از خوردن آن محروماند.
اين کمپوت – مانند هر کمپوت ديگري – بهدليل اضافه کردن شکر، طعم شيريني دارد؛ البته شيريني آن به حدي نيست که ترشي و طعم و مزه خاص گوجهسبز را تحتتاثير قرار دهد. به هرحال براي شما غنيمت است.
? مواد لازم:
- گوجهسبز، يک کيلوگرم
- شکر، 250 گرم
- آب، 5 پيمانه
? طرز تهيه:
1.ابتدا در يک قابلمه استيل يا لعابي شکر و آب ريخته و با قاشق آنقدر هم بزنيد تا شکر بهطور کامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافي ريزي عبور دهيد.
2.دوباره محلول را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد تا جوش بيايد. در اين فاصله، چوب گوجهها را کنده و آنها را خوب بشوييد؛ سپس هنگامي که محلول آب و شکر به جوش آمد، گوجهها را به آن اضافه کنيد.
3. شعله اجاقگاز را کم کنيد تا گوجهسبزها در محلول آب و شکر بپزند. سپس گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن ميل کنيد.
?نکته
1.زمان جوشيدن گوجهها در محلول نبايد خيلي زياد باشد زيرا گوجهها له شده و هسته آنها جدا ميشود.
2. در صورتي که کمپوت را با طعم شيرينتر دوست داريد، مقدار شکر آن را کمي بيشتر کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج