جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي پوره سيب زميني با مايکروفر
-(2 Body) 
پاي پوره سيب زميني با مايکروفر
Visitor 271
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 450 گرم
سيب زميني : 900 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پنير پيتزا : 150 گرم
پياز : 1 عدد
آرد سفيد : 15 گرم
رب گوجه فرنگي : 15 گرم
آب : 0.09 ليتر
شير هموژنيزه : 0.15 ليتر
کره : 150 گرم
روغن : 15 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري

پاي پوره سيب زميني با مايکروفر

طرز تهيه:
ابتدا پياز را خرد کرده و روغن به آن اضافه نمائيد و مدت 3 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنيد و مدت 2 دقيقه ديگر داخل مايکروفر بگذاريد و در اين مدت يکبار مخلوط گوشت و پياز را هم بزنيد. حالا آرد، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را که در آب حل کرده‌ايد به ان اضافه کنيد و درب آن را گذاشته و مدت 10-8 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد و در اين فاصله آن را 2 بار هم بزنيد.
سيب زميني‌ها را پوست کنده و به ابعاد ريز خرد کنيد و داخل يک ظرف پيرکس جداگانه بريزيد و حدود 100 ميلي ليتر از شير را روي آن بريزيد و روي آن را با پوشش پلاستيکي بپوشانيد و روي پوشش را سوراخ کنيد و مدت 17-15 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد. پس از اين مدت ظرف را از مايکروفر بيرون آورده و براي مدت 5 دقيقه روي آن را بر نداريد، سپس سيب زميني‌ها را نرم کرده و با تخم مرغ، شير باقي مانده و کره مخلوط نموده روي گوشت پهن کنيد و روي آن پنير پيتزا بپاشيد و مدت 4-3 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد تا پنير آب شود.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image