مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 450 گرم
سيب زميني : 900 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پنير پيتزا : 150 گرم
پياز : 1 عدد
آرد سفيد : 15 گرم
رب گوجه فرنگي : 15 گرم
آب : 0.09 ليتر
شير هموژنيزه : 0.15 ليتر
کره : 150 گرم
روغن : 15 گرم
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
ابتدا پياز را خرد کرده و روغن به آن اضافه نمائيد و مدت 3 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنيد و مدت 2 دقيقه ديگر داخل مايکروفر بگذاريد و در اين مدت يکبار مخلوط گوشت و پياز را هم بزنيد. حالا آرد، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را که در آب حل کردهايد به ان اضافه کنيد و درب آن را گذاشته و مدت 10-8 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد و در اين فاصله آن را 2 بار هم بزنيد.
سيب زمينيها را پوست کنده و به ابعاد ريز خرد کنيد و داخل يک ظرف پيرکس جداگانه بريزيد و حدود 100 ميلي ليتر از شير را روي آن بريزيد و روي آن را با پوشش پلاستيکي بپوشانيد و روي پوشش را سوراخ کنيد و مدت 17-15 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد. پس از اين مدت ظرف را از مايکروفر بيرون آورده و براي مدت 5 دقيقه روي آن را بر نداريد، سپس سيب زمينيها را نرم کرده و با تخم مرغ، شير باقي مانده و کره مخلوط نموده روي گوشت پهن کنيد و روي آن پنير پيتزا بپاشيد و مدت 4-3 دقيقه داخل مايکروفر با قدرت 100% قرار دهيد تا پنير آب شود.
منبع:www.vista.ir /ج