جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويچ هاي آسان با مرغ
-(7 Body) 
ساندويچ هاي آسان با مرغ
Visitor 335
Category: دنياي فن آوري
• ساندويچ مرغ و كلم:
دو پيمانه گوشت مرغ پخته (340 گرم)،يك چهارم پيمانه كلم خرد شده به صورت رشته‌هاي باريك، دو عدد هويج متوسط رنده شده،يك چهارم پيمانه پيازچه خرد شده، يك پيمانه برگه زردآلوي خرد شده (در صورت تمايل)، يك پيمانه مايونز،يك قاشق سوپخوري سركه سفيد، 8 قطعه نان لواش
گوشت مرغ، كلم، هويج، پيازچه و برگه زردآلو را در ظرف گودي ريخته مخلوط كنيد. سس مايونز و سركه را اضافه كنيد. بر روي هر يك از قطعات لواش مقداري از اين مخلوط را ريخته و آن را محكم لوله كنيد. براي نگه داشتن ساندويچ به اين شكل مي‌توانيد قطعات كاغذ روغني هم اندازه با نان لواش ببريد و دور ساندويچ بپيچيد و با يك قطعه نخ ببنديد.

ساندويچ هاي آسان با مرغ

• ساندويچ سالاد مرغ:
يك دسته كرفس (حدود 5/1 كيلوگرم)5،/1 كيلوگرم مرغ،
5/2 ليتر آب سرد،يك عدد هويج بزرگ و درشت خرده شده،يك عدد پياز متوسط خرد شده،يك قاشق چاي خوري فلفل سياه،نمك به اندازه كافي،براي سس:3 عدد زرده تخم مرغ3، قاشق سوپ خوري سركه سفيد،يك قاشق چاي خوري پودر خردل،يك و يك چهارم پيمانه روغن زيتون.
كرفس را پاك كرده، قسمت روشن ساقه ها را جدا كنيد. آن را به قطعات درشت خرد كنيد و خوب بشوييد. نيمي از كرفس، مرغ، آب، هويج، پياز، فلفل سياه و نمك را در ظرفي ريخته بر روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. آن را با در بسته به مدت 50 دقيقه تا زماني كه مرغ كاملاً بپزد، بجوشانيد. ظرف را كنار بگذاريد تا كمي سرد شود. سپس مرغ را از آن خارج كرده، پوست و استخوان مرغ را جدا كنيد. آب اضافي مرغ را مي‌توانيد صاف كرده و در تهيه انواع سوپ به كار ببريد. گوشت مرغ و باقيمانده كرفس را ريز خرد كنيد. براي تهيه مايونز زرده تخم مرغ‌ها را با سركه و خردل در دستگاه غذاساز يا مخلوط كن بريزيد و آن را روشن كنيد تا مخلوط يكدستي به دست آيد. در حالي كه دستگاه روشن است، روغن زيتون را از دريچه بالاي آن به صورت جريان باريك و مداومي به مخلوط اضافه كنيد و دستگاه را روشن نگاه داريد تا سس به اندازه كافي غليظ شود. مايونز را به مخلوط مرغ و كرفس بيفزاييد و اين مخلوط را در ميان لايه‌هاي نان تست ساندويچ كنيد. مي‌توانيد اين مخلوط را بر روي حلقه‌هاي گوجه فرنگي يا تخم مرغ آب پز نيز به صورت لقمه‌هاي كوچك سرو كنيد و يا بر روي يك رديف برگه كاهو در ظرفي ريخته با نان ساندويچي جدا سرو نماييد.
• ساندويچ مرغ و كالباس:
6 قطعه نان تست شده،يك سوم پيمانه سس مايونز،يك عدد گوجه فرنگي درشت و حلقه شده4، برش كالباس،چند برگ كاهو350، گرم فيله سينه مرغ.
گوشت مرغ و كالباس را جداگانه در گريل كباب كنيد و يا با مقدار كمي روغن مايع در تابه نچسبي سرخ كرده و برشته كنيد. بر روي هر يك از قطعات نان تازه تست شده كمي مايونز بزنيد و بر روي يك قطعه نان يك برگه كاهو، يك حلقه گوجه فرنگي و مقداري گوشت مرغ قرار داده، يك نان ديگر روي آنها بگذاريد. دوباره يك برگه كاهو و يك برش گوجه فرنگي روي نان دوم بچينيد و يك برش ديگر نان تست كه كمي مايونز به آن زده‌ايد، روي آنها بگذاريد. اين ساندويچ‌ها را به صورت مورب از قطر نان برش بزنيد تا به دو ساندويچ مثلثي شكل تبديل شوند. با باقيمانده مواد نيز به همين ترتيب ساندويچ درست كنيد. ساندويچ ها را با چيپس سيب زميني سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image