مواد لازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره/ 250 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
آب ليمو / 3 قاشق چايخوري
آرد معمولي / (225 گرم) 1 ½ پيمانه
کره، رنده پوست ليمو و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آب ليمو و آرد الک شده را در آن مخلوط مي کنيم. مخلوط را با قاشق در قيفي که سر لوله آن متوسط باشد مي ريزيم. مخلوط را به صورت حلقه هاي پيچي 4 سانتي متري، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها خشک شوند. قبل از آنکه بيسکويت ها رابلند کنيم، 2 دقيقه صبر مي کنيم و بعد آن ها را در سيني هاي مشبک مي چينيم تا سرد شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت