مواد لازم:
برنج بو داده /(35 گرم) 1 پيمانه
پودر شير پرچربي/ (100 گرم) 1 پيمانه
پودر نارگيل / (90 گرم) 1 پيمانه
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
گيلاس شکرپوش خرد شده / (60 گرم) ¼ پيمانه
آناناس شکرپوش خرد شده / 1 حلقه
زردآلوي شکرپوش خرد شده / 2 عدد
کشمش پلويي / (40 گرم) ¼ پيمانه
کوفا آب شده / 250 گرم
يک قالب مستطيل شکل 29×19 سانتي متري را چرب مي کنيم و داخل آن را با کاغذ شيريني پزي مي پوشانيم، طوري که ديواره هاي آن را هم بپوشاند. برنج بو داده، پودر شير، پودر نارگيل، خاکه قند الک شده، ميوه هاي شکرپوش و کشمش را در ظرف بزرگي مي ريزيم، مخلوط مي کنيم، کوفاي خشک شده را در آن مي ريزيم، خوب مي زنيم. مخلوط را در قالب آماده شده مي ريزيم، آنرا مي پوشانيم و در يخچال مي گذاريم تا خودش را بگيرد.
منبع:مجله انواع بيسکويت