کره ريز شده / 185 گرم
شربت طلايي / 2 قاشق غذاخوري
برشتوک آجيلي / (55 گرم) ½ پيمانه
آرد معمولي / (75 گرم) ½ پيمانه
جو دو سر خرد شده / (20 گرم) ¼ پيمانه
پودر نارگيل / (20 گرم) ¼ پيمانه
برگه زردآلو ريز شده / (150 گرم) 1 پيمانه
شکر قهوه اي / (100 گرم) 1 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
کره و شربت طلايي را در تابه مستطيلي مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا کره آب شود، کمي صبر مي کنيم تا خيلي داغ نباشد. بقيه مواد را در داخل مخلوط کره اي مي ريزيم و خوب هم مي زنيم، سپس آنرا در يک تابه مستطيل شکل 29×19 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 30 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا سفت و قهوه اي روشن شود. بيرون آورده و مي گذاريم خنک شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت