? مواد لازم براي 4 نفر:
ماهي آمور يك كيلوگرم
آرد سفيد 2 قاشق غذاخوري
كره 2 قاشق غذاخوري
ليموترش 4عدد
جعفري خردشده 1قاشق غذاخوري
هل وميخك از هر يك 2 دانه
نمك وفلفل مقداركافي
? طرز تهيه :
پوست ماهي آمور را گرفته ،پس از شستن با 8 ملاقه آب ،هل وميخك بجوشانيد. گوشت ماهي پخته شده را چرخ كرده وسوپ آنرا صاف نمائيد.آرد را با كره تا حد طلائي رنگ شده سرخ كرده وداخل سوپ بريزيد ،بگذاريد بجوشد. پس از 2 دقيقه گوشت چرخ كرده ماهي ،نمك وفلفل را به آن اضافه نمائيد.در صورتيكه سوپ سفت دوست نداريدگوشت چرخ كرده را به آن اضافه نمائيد. موقع كشيدن سوپ , روي آن مقداري جعفري خرد شده بپاشيد . براي ترش مزه شدن سوپ از نصف استكان آبليمو استفاده نمائيد ويا براي هر نفر يك ليمو ترش قاچ شده كنار آن بگذاريد.
منبع: www.vista.ir /ج