جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ساندويچ چند طبقه
-(2 Body) 
ساندويچ چند طبقه
Visitor 300
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر:
گوجه فرنگي:4 عدد درشت
تخم مرغ: 4 عدد
نان سبوس دار برشي: 4 برش
کالباس ورقه شده: 60 گرم
برگ اسفناج جوان و تازه: 50گرم

ساندويچ چند طبقه

طرز تهيه:
1- فر را با200 درجه سانتيگراد روشن کرده وکف سيني آن را با کاغذ روغني پوشش دهيد.
2-گوجه فرنگي ها را از وسط نصف کرده و آنها را طوري که سمت بريده شده شان رو به بالا باشد در سيني قرار دهيد و بدون سرپوش حدود 25 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و قهوه اي رنگ شوند.
3- در ظرف نچسب کم عمقي تا نيمه آب بريزيد و پس از جوش آمدن آن ، تخم مرغ ها را دانه دانه در کاسه کوچکي بشکنيد تا از سالم بودنشان اطمينان يابيد، بعد آنها را يکي يکي در آبجوش بيندازيد تا پس از حدود 4 دقيقه سفت شوند. اين عمل را با هر 4 تخم مرغ تکرار کنيد.
4-نان هاي برشي را در تستر برشته کنيد تا دورشان قهوه اي رنگ شود.
5-تخم مرغ ها را با کفگير از داخل آب درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص بگذاريد تا آب اضافي شان جذب شود.
روي هر نان تست يک ورق کالباس، مقداري اسفناج، يک عدد تخم مرغ و يک گوجه فرنگي بگذاريد و سرو نماييد.

منبع:نشريه ايرانيان شماره 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image