مواد لازم براي 4 نفر:
گوجه فرنگي:4 عدد درشت
تخم مرغ: 4 عدد
نان سبوس دار برشي: 4 برش
کالباس ورقه شده: 60 گرم
برگ اسفناج جوان و تازه: 50گرم
طرز تهيه:
1- فر را با200 درجه سانتيگراد روشن کرده وکف سيني آن را با کاغذ روغني پوشش دهيد.
2-گوجه فرنگي ها را از وسط نصف کرده و آنها را طوري که سمت بريده شده شان رو به بالا باشد در سيني قرار دهيد و بدون سرپوش حدود 25 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و قهوه اي رنگ شوند.
3- در ظرف نچسب کم عمقي تا نيمه آب بريزيد و پس از جوش آمدن آن ، تخم مرغ ها را دانه دانه در کاسه کوچکي بشکنيد تا از سالم بودنشان اطمينان يابيد، بعد آنها را يکي يکي در آبجوش بيندازيد تا پس از حدود 4 دقيقه سفت شوند. اين عمل را با هر 4 تخم مرغ تکرار کنيد.
4-نان هاي برشي را در تستر برشته کنيد تا دورشان قهوه اي رنگ شود.
5-تخم مرغ ها را با کفگير از داخل آب درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص بگذاريد تا آب اضافي شان جذب شود.
روي هر نان تست يک ورق کالباس، مقداري اسفناج، يک عدد تخم مرغ و يک گوجه فرنگي بگذاريد و سرو نماييد.
منبع:نشريه ايرانيان شماره 34