جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مُظافِر
-(11 نفر) 
مُظافِر
بازدید 491
گروه: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سِويّا / 80 گرم
شير / يك ليتر
بادام / 2 قاشق غذاخوري
پسته/ 2 قاشق غذاخوري
شكر/ يك پيمانه
محلول زعفران و كره / به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

ابتدا سِويّا را خرد كرده، در قابلمه ريخته و با كمي كره تفت دهيد. حرارت نبايد زياد باشد چون خيلي سريع مي سوزد، هنگام سرخ كردن، بادام و پسته را نيز اضافه كرده، كمي تفت دهيد و سپس شير و شكر را ريخته، هم بزنيد و بگذاريد بپزد. زعفران را افزوده و پس از تبخير شدن شير در ظرف كشيده و با بقيه ي بادام و پسته تزيين كرده، سرو كنيد. شير تا اندازه اي خشك شود كه سِويّا خيلي سفت نشود، چون سِويّا مايعات را به خود جذب مي كند.

نكته:
 

ـ سِويّا نوعي ماكاروني خيلي ظريف و نازك مي باشد. مي توانيد سِويّا را از مغازه هاي لوازم هندي فروشي تهيه كنيد.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
اضافه کردن نظر
نام:
پست الکترونيک:
نظرات کاربران:
کد امنیتی: تصویر امنیتیتغییر عکس