مواد لازم براي تهيه حدود 45 عدد بيسکويت:
کره ريز شده / 125 گرم
شربت طلايي / 2 قاشق غذاخوري
جوش شيرين / ½ قاشق چايخوري
آب جوش / 2 قاشق غذاخوري
جو دو سر خرد شده / (90 گرم) 1 پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم) 1 پيمانه
شکر پودر شده / (220 گرم) 1 پيمانه
پودر نارگيل / (65 گرم) ¾ پيمانه
کره و شربت طلايي را در تابه متوسطي مي ريزيم، روي حرارت مي گذاريم، هم مي زنيم تا کره آب شود.جوش شيرين و آب و سپس کليه مواد را داخل آن مي ريزيم و با همزن خوب مي زنيم.از مخلوط با قاشق چايخوري برمي داريم و به فاصله 4 سانتي مترازهم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، روي انها را به آرامي تخت مي کنيم.سيني را به مدت 20 دقيقه در فر با درجه حرارت کم مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت