مواد لازم براي تهيه حدود 20 عدد شيريني:
کره ريز شده / 90 گرم
شربت طلايي / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
شکر قهوه اي / (65 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي / (50 گرم) 1/3 پيمانه
زنجبيل/ 1 قاشق چايخوري
شربت طلايي، کره و شکر رادر تابه کوچکي مخلوط مي کنيم، روي حرارت مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا کره آب شود و مي گذاريم کمي خنک شود. مواد خشک الک شده را درآن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم.ازمخلوط با قاشق چايخوري بر مي داريم و به فاصله 10 سانتي متراز هم در سيني هاي چرب شده فر مي ريزيم. براي جابه جايي بهتر آنها در هر سيني 3 عدد مي گذاريم. سيني را به مدت 5 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا شيريني قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم به مدت 1 دقيقه سرد شوند. شيريني ها را با يک کارد فلزي از سيني جدا ميکنيم و بلافاصله دور دسته يک قاشق چوبي لوله مي کنيم يا به شکل رول در مي آوريم، مي گذاريم خودشان را بگيرند. قبل از سرو کردن با خامه شيريني آنها را پر مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت