جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت بند انگشتي(هندي)
-(6 Body) 
گوشت بند انگشتي(هندي)
Visitor 274
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=1 کيلوگرم
زنجبيل خرد شده=1 قاشق چايخوري
سير له شده=1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چايخوري
پودر هل=2/1 قاشق چايخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي سس:
تمر هندي=2 قاشق غذاخوري
آب=3 ليوان(600 ميلي ليتر)
روغن حيواني=2 قاشق غذاخوري
سير=5 حبه
چوب دارچين=1 عدد
گوجه فرنگي پوست گرفته و له شده=2 عدد
پودر زنجبيل=1 قاشق چايخوري
ماست=1 پاکت(200 گرم)

گوشت بند انگشتي(هندي)

? طرز تهيه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت يک انگشت شکل دهيد.
2. تمر را در آب خيس کنيد.
3. سير و دارچين را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگي،زنجبيل و ماست و سس تمر پس از خيس خوردن را به آن اضافه کنيد و روي شعله ملايم گذاشته تا بجوشد.
4. گوشتها را يکي يکي به مخلوط در حال جوش اضافه کنيد سر ظرف را بگذاريد و با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image