? مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=1 کيلوگرم
زنجبيل خرد شده=1 قاشق چايخوري
سير له شده=1 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چايخوري
پودر هل=2/1 قاشق چايخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي سس:
تمر هندي=2 قاشق غذاخوري
آب=3 ليوان(600 ميلي ليتر)
روغن حيواني=2 قاشق غذاخوري
سير=5 حبه
چوب دارچين=1 عدد
گوجه فرنگي پوست گرفته و له شده=2 عدد
پودر زنجبيل=1 قاشق چايخوري
ماست=1 پاکت(200 گرم)
? طرز تهيه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت يک انگشت شکل دهيد.
2. تمر را در آب خيس کنيد.
3. سير و دارچين را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگي،زنجبيل و ماست و سس تمر پس از خيس خوردن را به آن اضافه کنيد و روي شعله ملايم گذاشته تا بجوشد.
4. گوشتها را يکي يکي به مخلوط در حال جوش اضافه کنيد سر ظرف را بگذاريد و با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزيد.
منبع: www.vista.ir /ج