? مواد لازم
? تخم مرغ 3عدد
? گرم پودر قند 100
? گرم آرد سفيد 75
? گرم پودر كاكائو 15
? ميلي ليتر خامه زده شده 300
? گيلاس تازه هسته گرفته يا كمپوت گيلاس 350 گرم
? مقداري كاكائوي رنده شده براي روي كيك.
? طرز تهيه:
تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط كنيد و ظرف محتوي اين مخلوط را بر روي ظرف ديگري كه آب جوش در آن قرار دارد بگذاريد و هم بزنيد يا غليظ شود. آرد و پودر كاكائو را در آن الك و مخلوط كنيد. مايه كيك را در قالب گردي به قطر 20 سانتي متر كه قبلاً چرب كرده ايد بريزيد و به مدت حدود 35 تا 40 دقيقه در فر بپزيد. سپس از فر بيرون آورده و از قالب خارج كنيد و روي شبكه سيمي سرد كنيد.روي كيك را با خامه زده شده بپوشانيد و روي ديواره هاي آن شكلات رنده شده بپاشيد به طوري كه لايه اي از رنده شكلات، ديواره كيك را بپوشاند. گيلاس ها را روي كيك بچينيد و دور آنها را با گل خامه كه به وسيله قيف خامه درست مي كنيد تزئين كنيد. كمي رنده شكلات روي گل خامه ها بپاشيد و كيك را سرو كنيد.
منبع: www.vista.ir /ج