اين غذا چون داراي چندين نوع ادويه و سبزي است در صورتي که به بعضي از آنها دسترسي نبود اشکالي ندارد.بايد توجه داشت تمام سبزيها در نهايت ظرافت و خيلي ريز خرد شوند.
? مواد لازم:
روغن مايع=1 ليوان
پياز خرد شده=1 فنجان
شلغم پوست کنده خرد شده=250 گرم
هويج پوست کنده خرد شده=250 گرم
لوبياي سبز خرد شده=250 گرم
نخود سبز از پوست درآمده=250 گرم
سيب زميني پوست کنده خرد شده=250 گرم
رب گوجه فرنگي خوش رنگ=2 قاشق سوپخوري
زنجبيل تازه رنده شده=1 قاشق غذاخوري(يا 1 قاشق چايخوري پودر زنجبيل)
فلفل سبز دلمه خرد شده=1 فنجان
سير کوبيده نرم=1 قاشق غذاخوري
تخم گشنيز کوبيده نرم=1 قاشق مرباخوري
فلفل تند قرمز=به مقداري که ميل داريم غذا تند شود.
فلفل سياه کوبيده=به مقدار کم
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
شنبليله خشک کوبيده نرم=2/1 قاشق غذاخوري سرخالي
آبليموي تازه=3 تا 4 قاشق سوپخوري
? طرز تهيه:
در ظرف مناسبي روغن را مي ريزيم و ظرف را روي حرارت ملايم قرار ميدهيم. پياز خرد شده و سير له شده را در روغن ريخته و کمي سرخ مينمائيم.بعد تمام ادويه را مي ريزيم و هم مي زنيم و کاملا مخلوط مينمائيم. وقتي مواد کمي با هم سرخ شدند ابتدا سيب زميني را ميريزيم و 2 ليوان آب به آن اضافه مينمائيم؛حرارت را ملايم مي کنيم در ظرف را ميگذاريم تا سيب زميني کاملا پخته و له شود. بعد ساير سبزيها را اضافه مينمائيم و مخلوط مي کنيم. در صورتي که غذا خيلي سفت بود کمي آب اضافه مينمائيم و ميگذاريم سبزيها با حرارت ملايم بپزند.در آخر کار رب گوجه فرنگي و آبليمو را اضافه نموده نمک و تندي غذا را اضافه مينمائيم.بايد تامل کرد تا سس غذا کاملا غليظ شود.اين غذا خود به تنهايي مطبوع است.و ميتوان آنرا همراه برنج و هر نوع گوشت سرو نمود.
منبع: www.vista.ir /ج