جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت شليل
-(5 Body) 
تارت شليل
Visitor 313
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
مواد خمير تارت:
 

پودر قند: يک دوم پيمانه
کره: يک دوم پيمانه
تخم مرغ: 1عدد
وانيل : يک چهارم قاشق چاي خوري
آرد: يک و يک دوم پيمانه

مواد لازم براي روي تارت:
 

مرباي تمشک: 2 قاشق سوپخوري
شليل: 500گرم
تخم مرغ: 2عدد
شکر: يک چهارم پيمانه
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
پوست ليموي رنده شده: يک دوم قاشق چايخوري
خامه زده شده: سه چهارم ليوان
انرژي کل 3000 کيلوکالري

روش تهيه:
 

پودر قند و کره را با همزن بزنيد تا نرم و لطيف شود. تخم مرغ و وانيل را اضافه نموده و باز بزنيد تا کرم رنگ شود. آرد را کم کم اضافه نموده و به آرامي با سرانگشت مخلوط کنيد تا روغن بيفتد. خمير را در سيني مخصوص تارت پهن نموده و روي آن را با چنگال چند سوراخ ايجاد نماييد و داخل فري که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم کرده ايد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود. با قلم مو روي خمير پخته شده مرباي تمشک بماليد. سپس هسته شليل ها را درآورده و روي تارت بچينيد. کرم روي تارت را آماده کنيد و روي تارت بريزيد. سپس به مدت 30 دقيقه در فر 350 درجه قرار دهيد تا کرم پخته شود.

روش تهيه کرم تارت:
 

تخم مرغ ها را با شکر، وانيل و پوست ليموي رنده شده خوب بزنيد، سپس خامه را اضافه نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image