? مواد لازم، براي تهيه سس:
? گوجه فرنگي بزرگ پوست كنده: 3 عدد
? سير: 2 حبه
? رب گوجهفرنگي: 1 قاشق چايخوري
? شكر: 1 قاشق چايخوري
? روغن زيتون: 3 قاشق غذاخوري
? نمك و فلفل به مقدار لازم
? سركه: 3 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
ابتدا گوجه فرنگيها را در يك ظرف بريزيد و بقيهمواد را براي تهيه سس به جز جعفري به آن اضافهكنيد. به مدت 30 تا 35 دقيقه بدون اين كه درظرف را بگذاريد اجازه دهيد، اين مواد كاملابپزند تا حدي كه آب خود را كاملا از دستبدهند. بعد جعفري را بيفزاييد و نمك و فلفل را بهآن اضافه كنيد سپس بگذاريد تا مواد سرد شوند.
بادمجانهاي بريده شده را از آب نمك خارجكرده، آب بكشيد بعد آنها را خشك نماييد. درظرف مناسبي بادمجانها را سرخ كرده و سسآماده شده را تا زماني كه بادمجانها گرم هستندروي آنها بريزيد.
منبع:www.vista.ir