? مواد لازم
? مغز يک عدد
? سبزي تره و جعفري خرد شده يک مشت
? نمک مقداري آبليمو يک قاشق سوپخوري
? روش تهيه
ابتدا در ظرفي پر از آب سرد مغز را بيندازيد و يک قاشق سوپخوري نمک و يک مشت سبزي خرد شده در آن ريخته و با آتش ملايم آن را بجوشانيد مواظب باشيد که آتش تند نشود و مغز زياد پخته نگردد همين که مغز سفت شد آن را از اتش برداريد و الا خاصيت خود را از دست مي دهد سپس آن را باکفگير بيرون آورده و در آب سرد بيندازيد بعد زرده تخم مرغي را بزنيد مغز را در زرده تخم مرغ غلتانده و در پودر جوانه گندم يا پودر سوخاري بيندازيد و آن را پودري کنيد در تابه اي که مقداري کره در آن آب کرده ايد بگذاريد و با آتش ملايم آن را سرخ کنيد سپس با قطعات بريده ي ليموي تازه سر سفره بياوريد
منبع: www.vista.ir