|
فوندو ترشک
-(1 Body)
|
فوندو ترشک
Visitor
520
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: ترشک : 500 گرم کره : 100 فنجان خامه : 100 فنجان فلفل : قدري نمک : قدري طرز تهيه: ساقههاي ترشک را جدا ميکنيم و برگهاي آن را بهدقت ميشوييم و در ظرف متناسبي ميريزيم و کمي نمک و فلفل و کره با آن مخلوط ميکنيم و ظرف را روي حرارت ملايم ميگذاريم و گاهي بههم ميزنيم تا آب ترشک کاملاً کشيده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روي آتش بر ميداريم و با خامه مخلوط ميکنيم و در ظرف ميکشيم ( ترشک نوعي سبزي شبيه به اسفناج است با برگ و ساقه ظريفتر و کمي ترش مزه ) اين فوندو را با نانهاي چهارگوش سرخ کرده و سرو ميکنيم. منبع: www.vista.ir
|
|
|