مواد لازم:
خيار : 8 عدد
سيب زميني : 150 گرم
هويج : 150 گرم
نخود : 250 گرم
گوشت بدون استخوان : 250 گرم
جعفري ساطوري شده : 1 فنجان
آب گوجه فرنگي : 1 فنجان
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
گوشت را قيمه نموده با هويج و سيب زميني رنده شده، کمي سرخ نمائيد. سپس نخود لپه را که چهار يا پنج ساعت خيس خورده از آب جدا کرده به همراه جعفري خرد شده و گوشت قيمه گشته و هويج و سيب زميني رنده شده، مخلوط کنيد، سپس خيارها را پوست کنده مغز آنها را بيرون آورده کلاهکي از قسمت انتهائي آن بريده، مخلوط فوق الذکر را رويش گذاشته آن را با نخ بسته کمي آب در ديگ ريخته خيارها را بچينيد و روي اجاق بگذاريد همين که کمي پخته شد، آب گوجه فرنگي و صد گرم کره در آن ريخته چند دقيقه ديگر بجوشانيد غذا حاضر است.
منبع:www.vista.ir