پودر کاستارد را در يک ليوان شير سرد خوب حل مي کنيم. 4 ليوان بقيه شير را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود
? مواد لازم
? پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوري
? شير يک کيلو (معادل 5 ليوان)
? شکر 5 قاشق غذاخوري
? پودر ژله
? طرز تهيه:
ـ پودر کاستارد را در يک ليوان شير سرد خوب حل مي کنيم. 4 ليوان بقيه شير را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود و سپس پودر حل شده در شير سرد را داخل شير داغ مي ريزيم و شکر را به آن اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا مثل فرني غليظ شود ( حدود 15 دقيقه) مقدار شکر هم بستگي به ذائقه خودمان دارد مي توانيم بيشتر يا کمترش کنيم.
ـ وقتي کرم سرد شد آن را در ظرف مي ريزيم و در يخچال مي گذاريم تا سرد شود.
ـ سپس ژله را آماده کرده و بعد از سرد شدن کرم, ژله را روي آن مي ريزيم و دوباره در يخچال مي گذاريم . براي تهيه ژله, پودر را با دو قاشق غذاخوري شکر در يک ليوان آب جوش خوب حل مي کنيم و سپس يک ليوان آب سرد به آن اضافه مي کنيم.
ـ براي تهيه ژله مي توانيم به جاي يک ليوان آب سرد از يک ليوان ماست استفاده کنيم هم خوشمزه تر مي شود و هم قشنگ تر.
ـ اين دسر آماده بسيار راحت و خوشمزه است.
منبع:www.vista.ir