? مواد لازم:
? ماكاراني پيچ پخته:100 گرم
? سس گوجه فرنگي:150 گرم
? زيتون سياه ريز شده:250 گرم
? فلفل دلمه قرمز:2 عدد
? فلفل دلمه زرد:2 عدد
? روغن زيتون:2 قاشق غذاخوري
? عصاره سبزي گالينابلانكا:3 عدد
? سوياي خشك:50 گرم
? پياز رنده شده:1 عدد
? طرز تهيه:
ابتدا سويا را بههمراه يك عدد عصاره سبزي در نيم ليتر آب خيس كرده و بعد از ده دقيقه آبكش كرده و در تابه به همراه پياز و روغن زيتون تفت ميدهيم.سپس يك عدد عصاره سبزي را به آن افزوده و به همراه ماكاراني پخته و به مدت ده دقيقه ديگر تفت ميدهيم.آنگاه سس گوجه فرنگي را با آن مخلوط و داخل فلفل دلمهها را خالي كرده و آنها را با مواد پرميكنيم و فلفل دلمههاي پرشده را داخل قابلمه چيده، يك عدد ديگر عصاره سبزي را در دو ليوان آب جوش حل كرده و كف قابلمه ميريزيم و روي حرارت ملايم به مدت چهل دقيقه ميپزيم.در آخر غذا را در ديس مخصوص كشيده و با ريحان ميل ميكنيم.
منبع: www.vista.ir