پخت دلمه برگ مو هميشه به چند ساعت زمان نياز ندارد؛ شما ميتوانيد با استفاده از مايکروفر نيز آن را بپزيد. البته اين دلمه با دلمههاي رايج فرق ميکند که براي تنوع، بد نيست
? مواد لازم براي 4 نفر:
- برگ مو؛ 12 عدد
- کره؛ يک چهارم پيمانه
- موسير؛ يک عدد (خيسخورده و خرد شود)
- قارچ خرد شده؛ يک پيمانه
- برنج؛ نصف پيمانه
- کشمش پلويي؛ 2 قاشق سوپخوري
- جعفري خرد شده؛ يک قاشق سوپخوري
- نمک و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
? مواد لازم براي سس:
- موسير؛ يک عدد (خيسخورده و ريز خرد شود)
- آرد؛ يکونيم قاشق سوپخوري
- کره يا مارگارين؛ يکونيم قاشق سوپخوري
- سرکه؛ سهچهارم پيمانه
- آب گوشت؛ سهچهارم پيمانه
- سير؛ يک حبه (خردشود)
- رب گوجهفرنگي؛ يک قاشق چايخوري
? روش پخت:
3 پيمانه آب در کاسه بزرگي بريزيد و برنج را به آن اضافه کنيد. در ظرف را بگذاريد تا برنج بهمدت 20دقيقه روي بيشترين دما بپزد سپس آن را در سبدي آبکش کنيد. بعد کره را در ظرف ديگري بريزيد و موسير و کشمش را به آن اضافه کنيد و آن را 2 دقيقه روي همان درجه، حرارت دهيد. پس از آن، قارچ را اضافه کرده، 6 دقيقه ديگر، حرارت دهيد (همزدن را فراموش نکنيد).
حالا برنج، قارچ، کشمش، موسير و جعفري را در کاسه بزرگي ريخته، با هم مخلوط کنيد. سپس دلمهها را با اين مواد بپيچيد. مرحله بعدي، آماده کردن سس است.
براي اينکار، کره را داخل ظرف گودي بريزيد و 3 دقيقه روي بالاترين دما حرارت دهيد تا آب شود.
پس از آن موسير و آرد را اضافه کنيد و 4دقيقه روي همان قدرت حرارت دهيد (در اين فاصله مواد را چندبار هم بزنيد). حالا آب گوشت، سرکه، سير، ربگوجهفرنگي و نمک و فلفل را اضافه کرده، 4 دقيقه ديگر حرارت دهيد، سپس دلمههاي پيچيدهشده را در اين سس بچينيد و 5 دقيقه روي حداکثر دما حرارت دهيد.
منبع:www.vista.ir