جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر خرما و دسر قيسي
-(0 Body) 
دسر خرما و دسر قيسي
Visitor 315
Category: دنياي فن آوري
در فصول سرد سال، بيشتر افراد به مواد غذايي پرانرژي و مقوي که معمولا شيرين و گرم هستند، تمايل بيشتري نشان مي‌دهند.
2 دسر زير نيز از اين جمله‌اند و خصوصيت بارز هردو آنها اين است که بسيار سريع درست مي‌شوند.
? مواد لازم براي دسر خرما:
? خرما، 250 گرم
? کره، 25 گرم
? گردوي کوبيده‌شده، 2 قاشق سوپ‌خوري
? مواد لازم براي دسر قيسي:
? قيسي، 250 گرم
? کره، 25 گرم
? خامه، 2 قاشق سوپ‌خوري
? شکر، نصف پيمانه
? گردوي کوبيده‌شده، 2 قاشق سوپ‌خوري

دسر خرما و دسر قيسي

? طرز تهيه دسر خرما:
ابتدا خرماها را داخل کاسه‌اي ريخته و روي آن آب بريزيد و 15 الي 20 دقيقه صبر کنيد تا خرماها خوب خيس بخورند؛ سپس آنها را داخل سبدي ريخته و هسته‌هايشان را بيرون آوريد. تابه کوچکي آماده کنيد و کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا کره به طور کامل آب شود. سپس خرماهاي هسته گرفته را به کره اضافه کنيد و 5 تا 7 دقيقه تفت دهيد. حالا زير شعله اجاق‌گاز را خاموش کرده و خرماي تفت‌داده شده را در ظرف موردنظر بچينيد و روي آن را با گردوي کوبيده‌شده بپوشانيد؛ به اين ترتيب دسر شما براي سرو آماده است.
? طرز تهيه دسر قيسي:
ابتدا قيسي‌ها را خوب بشوييد، سپس در قابلمه‌اي حاوي آب بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به طور کامل بپزد. پس از پختن قيسي‌ها، شکر را به آن اضافه کنيد و بگذاريد به جوش آيد. بعد کره را به قيسي شيرين‌شده بيفزاييد و حرارت‌دادن را تا زماني ادامه دهيد که مايع متشکل از شکر و کره و آب، غليظ‌شده و جذب قيسي‌ها شود. حالا زير شعله اجاق گاز را خاموش کرده و مخلوط را در ظرف موردنظر براي سرو بريزيد.
در پايان، خامه را اضافه کنيد و کمي هم بزنيد تا با قيسي و شربت آن مخلوط شود. سپس نوبت به گردوي کوبيده‌شده مي‌رسد. فقط کافي است گردوي کوبيده‌شده را روي اين دسر مقوي بپاشيد و نوش‌جان کنيد.
? نکته: از آنجا که اين دسرها بسيار شيرين هستند، خوردن آنها به همراه چاي نيز بسيار لذت‌بخش است.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image