جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر پرتقالي
-(2 Body) 
دسر پرتقالي
Visitor 334
Category: دنياي فن آوري
امروز در ستون آشپز بانو به شما طرزتهيه يک دسر مخصوص روزهاي پائيزي و زمستاني را آموزش مي‌دهيم دسري که ماده اصلي آن را پرتقال تشکيل مي‌دهد.
? مواد لازم :
? آرد 4/3 ليوان،تخم‌مرغ = يک عدد
? شير يک ليوان
? کره آب شده 2 ‌قاشق سوپخوري
? پودرقند کمي
? کره 100 گرم
? شکر2 قاشق سوپخوري
? بادام پودر شده 2/1 ليوان
? رنده پوست پرتقال يک قاشق سوپخوري
? آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري
? اسانس بادام چند قطره

دسر پرتقالي

? طرزتهيه:
آرد، تخم‌مرغ و 2/1 ليوان از شير را با هم مخلوط کنيد و بعد از 10 ثانيه بقيه شير و کره آب شده را به مواد بيفزاييد و با همزن بزنيد تا صاف و يکدست شود. خمير را داخل پارچ بريزيد و نيم ساعت به آن استراحت دهيد.تابه مناسبي را انتخاب کنيد و روي حرارت بگذاريد. کف آن را با کمي ‌کره چرب کنيد و وقتي به اندازه کافي گرم شد 4/1 ليوان از خمير کرپ را داخل تابه بريزيد. تابه را تکان دهيد تا در همه جاي تابه پخش شود. 30 ثانيه آن را بپزيد و داخل ظرف بگذاريد. روي کرپ را با پارچه بپوشانيد تا گرم بماند.براي درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنيد تا به شکل کرم درآيد. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنيد. در انتها رنده پوست پرتقال، اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنيد.فر را با 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. داخل هر کرپ يک قاشق سوپخوري از مخلوط بالا بماليد و چهارتا کنيد (ابتدا به نيم و بعد به يک‌چهارم تا کنيد) کرپ‌ها را داخل ظرف پيرکس چرب شده بگذاريد و روي آن را پودر قند الک کنيد. 10 تا 15 دقيقه کرپ‌ها را گرم کرده و با بستني سرو کنيد. کرپ را مي‌توان با سبزيجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد يا با انواع کرم‌ها، خامه و ميوه به عنوان دسر استفاده کرد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image