امروز در ستون آشپز بانو به شما طرزتهيه يک دسر مخصوص روزهاي پائيزي و زمستاني را آموزش ميدهيم دسري که ماده اصلي آن را پرتقال تشکيل ميدهد.
? مواد لازم :
? آرد 4/3 ليوان،تخممرغ = يک عدد
? شير يک ليوان
? کره آب شده 2 قاشق سوپخوري
? پودرقند کمي
? کره 100 گرم
? شکر2 قاشق سوپخوري
? بادام پودر شده 2/1 ليوان
? رنده پوست پرتقال يک قاشق سوپخوري
? آب پرتقال 2 قاشق سوپخوري
? اسانس بادام چند قطره
? طرزتهيه:
آرد، تخممرغ و 2/1 ليوان از شير را با هم مخلوط کنيد و بعد از 10 ثانيه بقيه شير و کره آب شده را به مواد بيفزاييد و با همزن بزنيد تا صاف و يکدست شود. خمير را داخل پارچ بريزيد و نيم ساعت به آن استراحت دهيد.تابه مناسبي را انتخاب کنيد و روي حرارت بگذاريد. کف آن را با کمي کره چرب کنيد و وقتي به اندازه کافي گرم شد 4/1 ليوان از خمير کرپ را داخل تابه بريزيد. تابه را تکان دهيد تا در همه جاي تابه پخش شود. 30 ثانيه آن را بپزيد و داخل ظرف بگذاريد. روي کرپ را با پارچه بپوشانيد تا گرم بماند.براي درست کردن بادام و پرتقال ابتدا کره نرم را با همزن بزنيد تا به شکل کرم درآيد. بعد شکر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنيد. در انتها رنده پوست پرتقال، اسانس بادام و آب پرتقال را اضافه کنيد.فر را با 350 درجه فارنهايت گرم کنيد. داخل هر کرپ يک قاشق سوپخوري از مخلوط بالا بماليد و چهارتا کنيد (ابتدا به نيم و بعد به يکچهارم تا کنيد) کرپها را داخل ظرف پيرکس چرب شده بگذاريد و روي آن را پودر قند الک کنيد. 10 تا 15 دقيقه کرپها را گرم کرده و با بستني سرو کنيد. کرپ را ميتوان با سبزيجات و گوشت به عنوان غذا سرو کرد يا با انواع کرمها، خامه و ميوه به عنوان دسر استفاده کرد.
منبع:www.vista.ir