جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
عمل آوري ميگو
-(0 Body) 
عمل آوري ميگو
Visitor 503
Category: دنياي فن آوري
ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي است كه در بيشتر نقاط جهان مورد توجه مي باشد. در بيشتر سواحل ماهيگيري ,ميگوي تازه پخته شده را در پاكت بعنوان نوعي تنقلات مي فروشند. ميگوي يخ زده نيز در اكثر فروشگاهها موجود است ولي مسلماً طعم وعطر ميگوي تازه را ندارد. در ممالك اسکانديناوي معمولاً ميگو را بلا فاصله پس از صيد برروي عرشه پخته وآن را به صورت يخ زده عرضه مي نمايند. گوشت آنها از ارزش غذايي بي مانندي برخوردار است. ميگوي ريز بيشتر براي سرخ كردن وتهيه سس مناسب است ولي نوع درشت آن را مي توان براي طبخ انواع غذاها بكار برد.

عمل آوري ميگو

همان طور كه ذكر شد ميگو را معمولاً بصورت پخته شده وآماده در فروشگاهها به معرض فروش مي گذارند ولي در ايران معمولا بصورت خام ومنجمد فروخته مي شود. ميگوي تازه ويا منجمد خريداري شده را مي توان به دو روش زير عمل آوري نمود:
1- يك ديگ بزرگ اختيار نموده ودر آن مخلوط آب ونمك بريزيد. شوري آن بايستي بحدي باشد كه تخم مرغ در آن به حالت شناور درآيد. آب را جوشانده وسپس ميگو را در آن ريخته وصبر كنيد تا مجدداً به جوش آيد. زماني كه آب مجدداً به جوش آيد, ميگوها به احتمال قوي پخته شده اند. اگر ميگوها از نوع درشت باشند پنج يا شش دقيقه وقت براي پختن آنها كافي است . ميگوي پخته شده داراي رنگ قرمز وگوشت سفت است.برعكس ميگوي كاملاً پخته نشده نرم وله مي باشد.
2- ميگو را بدون آب در ظرف كاملاً سربسته به مدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قراردهيد وگاه گاه ظرف را تكان داده تا ميگوها جابجا شده ودر آب حاصله از خود آنها پخته شوند. استفاده از اين روش موجب مي گردد كه عطر وطعم ميگو بيشتر از روش قبلي حفظ گردد. بعد از اينكه ميگو پخته شد بگذاريد تا سرد شده وسپس پوست آنها را بكنيد. ميگوهاي حاصله از هر دو روش را مي توان به قسمتهاي كوچك تقسيم كرده وهر قسمت را كه معمولاً مصرف يك وعده غذاي خانواده است در كيسه هاي مخصوص فريزر ريخته وآنها را به حالت انجماد نگهداري نمود.
نحوه پوست كندن ميگو
سرودم ميگو را با دو دست گرفته ودر يك خط مستقيم بطرفين بكشيد. سپس سرودم را بطور مستقيم بطرف هم فشار داده ودوباره به طرفي بكشيد. با اين طريق پوست ميگو بصورت غلاف خارج مي گردد. پس از ان سرميگو را كنده وقسمت قابل خوردن را كه همان گوشت ميگوست جدا نماييد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image