حالا که زحمت کشيدهايد و با ذوق و سليقهي زياد، شيرينيهاي عيد امسالتان را پختهايد، براي اينکه تا پايان تعطيلات بتوانيد شيرينيهاتان را ترد و تازه نگه داريد، پيشنهاد ميکنيم که:
1)براي پختن شيرينيها در منزل، حتما از آرد تازه و نرم استفاده کنيد. اين آردها مدت نگهداري شيريني را افزايش ميدهند.
2)شيرينيهاي خشک را توي ظرف دردار نگهداري کنيد.
3)اگر مقدار زيادي شيريني پختهايد، روي شيرينيها را نايلون يا سلفون بکشيد. اين کار موجب ميشود شيرينيهاي عيدتان تر و تازه باقي بماند.
4)براي نگهداري شيرينيهاي تر، بايد آنها را توي ظرف دربسته بگذاريد و در جاي خشک و خنک نگه داريد. شيرينيهاي تر را ساعتها روي ميز پذيرايي در هنگام ديد و بازديد عيد به حال خود رها نکنيد؛ چون زود، کهنه و خشک ميشوند.
5)اگر ميخواهيد شيريني و کيک را توي فريزر بگذاريد؛ بايد تا تازهاند، اين کار را بکنيد. در اين صورت، پس از سرد شدن، طعم آن تغيير نميکند. توصيهي ما اين است که کيک و نان شيريني را اول بگذاريد يخ بزند؛ و بعد از يخ زدن، بستهبنديشان کنيد. اين طوري، حالتشان بهتر حفظ ميشود.
منبع:www.vista.ir