جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ران مرغ با جو پرک
-(4 Body) 
ران مرغ با جو پرک
Visitor 347
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

ران مرغ بدون پوست : 8 تکه (1کيلوگرم)
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
شير پاستوريزه: 5-4 قاشق سوپخوري
جو پرک: 50گرم
برگ مريم گلي تازه يا آويشن: 2 قاشق سوپخوري
ماست غليظ: 1پيمانه (200گرم)
پودر خردل: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 2100 کيلو کالري

روش تهيه:
 

ابتدا ران مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنيد و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. شير را با سس خردل مخلوط نماييد. در ظرفي جو پرک را با 1/5 قاشق سوپخوري برگ مريم گلي مخلوط کنيد و نمک و فلفل را بيفزاييد. ران مرغ را به مخلوط شير و سس خردل آغشته نماييد و بعد در مخلوط جو پرک بغلتانيد. سيني فر را چرب کنيد و ران هاي مرغ را در آن قرار دهيد. سپس در فري که از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 45- 40 دقيقه بپزيد.
براي اطمينان از پخت، چنگال را در ران مرغ فرو کنيد، اگر آبي از آن خارج نشد، ران مرغ به طور کامل پخته شده است. در غير اين صورت اجازه دهيد بيشتر پخته شود. در اين فاصله ماست، خردل و مابقي برگ مريم گلي را با نمک و فلفل مخلوط کنيد. ران مرغ پخته شده را همراه با اين سس سرو کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image