|
تخم مرغ درلانه
-(7 Body)
|
تخم مرغ درلانه
Visitor
264
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: تخم مرغ : 4 عدد گوجه فرنگي : 4 عدد کالباس : 150 گرم نان سفيد : 4 عدد کره : 100 گرم طرز تهيه: در ظرفي آب کمي نمک و کمي سرکه ميريزيم و ميگذاريم جوش بيايد بعد تخم مرغها را دانه دانه بادقت داخل آب جوش ميشکنيم و بدون دست زدن ميگذاريم تخم مرغ بسته شود بعد با کفگير تخم مرغ را از داخل آب خارج ميکنيم و ميگذاريم آب زيادي آن گرفته شود، آنگاه قسمتهاي نامنظم و زايد آن را ميبريم. روي نانها را کمي کره ميماليم در سيني ميچنيم بعد سر گوجه فرنگيها را برميداريم داخل آن را کمي خالي کرده و کمي نمک و فلفل ميپاشيم، کمي کره در ظرف ريخته و داغ ميکنيم گوجه فرنگيها را در کره کمي سرخ مينمائيم. قطعات ژامبون يا کالباس را روي نانها قرار ميدهيم و در سيني ميچينيم و سيني را از 10 الي 15 دقيقه در فر با حرارت 350 درجه قرار ميدهيم بعد تخم مرغها را بابقيه کره نيمرو مينمائيم، بهتر است در ظرفهاي مخصوص آنها را نيمرو کنيم تا گرد و منظم در آيد، کمي نمک و فلفل روي نيمروها ميپاشيم و هر عدد نيمرو را داخل يکعدد گوجه فرنگي قرار ميدهيم و هر يک گوجه فرنگي را روي يک قطعه نان تست شده گذاشته در ظرف ميچنيم. منبع:www.vista.ir
|
|
|