? مواد لازم براي سه نفر
? يک عدد گلابي
? هشت برگ کوچک اسفناج
? صد گرم گوجه گيلاسي
? چهار عدد پيازچه
? نصف خيار
? 50 گرم تربچه
? مواد لازم براي سس
? آب يک عدد ليموترش
? سه قاشق مرباخوري شير
? دو قاشق مرباخوري سس خردل
? چهار قاشق مرباخوري روغن زيتون
? نصف قاشق مرباخوري سرکه
? نمک و فلفل به ميزان دلخواه
? طرز تهيه
گلابي را پوست گرفته و برش ـ برش کنيد. تربچه ها را به حلقه هاي نازک تقسيم کنيد، سپس گوجه فرنگي ها را از وسط نصف کرده و پيازچه ها را لايه ـ لايه برش دهيد. خيار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنيد. برگ هاي اسفناج را بشوييد. تمام مواد را در ظرف مناسبي بريزيد. در يک کاسه کوچک، آب ليموترش را با روغن زيتون و شير بخوبي هم بزنيد. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و آنقدر با نوک چنگال بزنيد تا يکدست شود. قبل از سرو کردن عصرانه، سس را روي آن بريزيد.
منبع:www.vista.ir