? مواد لازم
? يک سوم فنجان روغن زيتون
? دو قاشق مرباخوري سرکه
? يک قاشق مرباخوري خردل
? دو حبه سير
? نصف قاشق مرباخوري نمک
? يک چهارم قاشق مرباخوري فلفل
? 900 گرم آسپاراگوس يا لوبيا سبز
? نصف فلفل دلمه اي قرمز
? نصف فلفل دلمه اي زرد
? طرز تهيه
در يک ظرف مناسب روغن زيتون، سرکه، خردل، سير و نمک و فلفل را به خوبي با هم مخلوط کنيد.
سپس در يک قابلمه آب و نمک ريخته و پس از جوش آمدن آب آسپاراگوس را براي دو تا چهار دقيقه در آب جوش حرارت دهيد تا نرم شود.
سپس فلفل دلمه و آسپاراگوس را به خوبي خرد کرده و روي آن را با سس تهيه شده بپوشانيد.
آسپاراگوس يکي از سبزيجات بسيار قوي است که در رشد کودکان مؤثر بوده و موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي شود.
منبع: www.vista.ir