?مواد لازم : نصف پيمانه آرد
مقداري گوشت قرمز
3 قاشق غذاخوري روغن
يک پياز بزرگ خرد شده
سه چهارم قاشق چاي خوري آويشن خشک شده
چهار پيمانه آب
مقداري سيب زميني پوست کنده و خرد شده
مقداري هويج پوست گرفته و خرد شده
3 قاشق غذاخوري جعفري تازه خرد شده
نمک و فلفل و ادويه به ميزان لازم.
?طرز تهيه : در يک ظرف بزرگ آرد را با نمک و فلفل مخلوط کنيد. قطعات گوشت را در آرد بغلطانيد و با تکان دادن آن ها آرد اضافي را بگيريد. روغن را گرم کنيد و قطعات گوشت را حدود 5 دقيقه تفت دهيد. در ظرفي جداگانه پياز را سرخ کنيد . حالا گوشت ، 4 پيمانه آب و آويشن و ادويه را به آن اضافه کنيد . بعد از يک ساعت که گوشت پخت هويج را اضافه کنيد. وقتي هويج نيم پز شد ، سيب زميني را هم اضافه کنيد. در صورت نياز مي توانيد باز هم آب بيفزاييد. در مرحله آخر جعفري را خرد کرده و روي غذا بپاشيد. خوراک شما آماده است.
? حاوي 415 کالري، 9/16 گرم چربي، 6/36 گرم پروتئين، 28 گرم کربوهيدرات، 6/3 گرم فيبر
منبع:www.vista.ir