تورتيلا يک نوع نان مکزيکي شبيه لواش است از اين دستور حدود 12 عدد تورتيلا به اندازه 25 سانتيمتر به دست ميآيد.
? مواد لازم:
? آرد سفيد 500گرم
? بيکينگ پودر 2/1قاشق مرباخوري
? نمک کمي
? روغن جامد (يا مارگارين) 100گرم
? آب گرم 2/1ليوان
? طرز تهيه
آرد، بيکينگ پودر و نمک را در کاسهاي مخلوط کرده و با روغن جامد آميخته، سپس کمکم آب را اضافه ميکنيم تا جايي که خمير به دست نچسبد. خمير را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقيقه در کيسه نايلون ميگذاريم تا بماند. خمير را به 12 قسمت مساوي تقسيم ميکنيم و روي خميرها را با نايلون ميپوشانيم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز ميکنيم. هر دايره حدودا به قطر 25 تا 30 سانتيمتر باشد. يک ماهيتابه چدني يا ماهيتابهاي که تفلون نباشد را با حرارت زياد خوب گرم ميکنيم و بدون روغن هر نان را حدود يک دقيقه ميپزيم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار ميگذاريم. نانها را بعد از پخت، در دستمال پارچهاي ميپيچيم تا خشک نشود. براي جذاب شدن شکل غذا ميتوانيد آن را با انواع سبزيها و سس گوجه تزيين کنيد
منبع:www.vista.ir