? مواد لازم براي 6 نفر:
? بادنجان دلمه اي يا بادنجان قلمي بدون تخم 1 و نيم کيلو گرم
? فلفل قرمز دلمه اي 2 عدد
? فلفل سبز دلمه اي 2 عدد
? ماست کيسه اي 500 گرم
? فلفل قرمز کوبيده 1 قاشق چايخوري
? ليمو ترش 2 عد(يا 2 تا 3 قاشق سوپخوري آبليمو)
? روغن زيتون 4 تا 5 قاشق سوپخوري
? سير 1 بوته
? فلفل قرمز تند بمقدار کم
? زيتون سياه 150 گرم
? طرز تهيه:
بادنجانها و فلفلهاي سبز و قرمز را شسته، خشک ميکنيم و آنها را در سيني فر ميگذاريم. سيني را روي پايين ترين پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهايت قرار ميدهيم تا بادنجانها و فلفلها کاملا پخته و نرم شوند(معمولا 45 دقيقه براي پختن آنها کافي است.البته اگر تعدادي از آنها زودتر پختند،از فر بيرونشان ميآوريم).تخم فلفل ها را ميگيريم. بادنجانها را پوست کنده، سر آنها را نيز ميبريم و فلفلها و بادنجانها را خوب نرم ميکنيم. بعد پوست سير را گرفته، ميکوبيم تا کاملا نرم شود. آبليمو را با سير فلفل قرمز کوبيده و فلفل قرمز تند و کمي نمک داخل مايه بادنجان و فلفل ميريزيم. روغن زيتون را کم کم با ماست مخلوط ميکنيم و در ظرف ميريزيم و روي آن را با زيتون سياه تزئين ميکنيم. ظرف را براي مدتي در يخچال ميگذاريم تا تاراتو کاملا سرد شود. براي نرم کردن بادنجان و فلفل بهتر است از ميکسر يعني مخلوط کن برقي استفاده شود
منبع:www.vista.ir