جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پيتزاي تنوري با گوشت
-(2 Body) 
پيتزاي تنوري با گوشت
Visitor 399
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
240 گرم فيله گوسفند خرد شده به صورت نوارهاي باريك
يك قاشق سوپخوري پودر كاري
نصف پيمانه ماست
دو قاشق سوپخوري روغن مايع
يك عدد پياز متوسط خلال شده
يك حبه سير كوبيده
250 گرم اسفناج خرد شده
يك قاشق سوپخوري آبليمو
335 گرم خمير پيتزا
يك پيمانه پنير پيتزاي رنده شده
نصف قاشق چايخوري زيره آسياب شده
دو قاشق چايخوري آب
دو قاشق سوپخوري گشنيز تازه خرد شده
يك عدد خيار ريز خرد شده
يك عدد گوجه فرنگي ريز خرد شده

پيتزاي تنوري با گوشت

?طرز تهيه:
نيمي از ماست را با پودر كاري مخلوط كنيد و گوشت را در آن بريزيد و مخلوط كنيد، بگذاريد 10 دقيقه بماند.روغن را در تابه نچسبي داغ كنيد و گوشت را در آن خوب سرخ كنيد. بهتر است گوشت را به 3 يا 4 قسمت تقسيم كنيد و هر بار يك بخش از آن سرخ شد از تابه خارج كرده قسمت بعدي را سرخ كنيد تا گوشت در تابه آب نيندازد. گوشت را از تابه خارج كنيد. پياز را با سير در همان تابه سرخ كنيد تا پياز نرم شود سپس اسفناج را اضافه كنيد و تفت دهيد تا اسفناج نرم شده كمي بپزد.خمير پيتزا را پس از باز كردن خمير به صورت لايه اي نازك در سيني فر كه قبلاً كمي چرب كرده ايد قرار دهيد. نيمي از پنير پيتزا را روي آن بپاشيد. مخلوط اسفناج و سپس گوشت را روي پيتزا بريزيد و باقي مانده پنير را روي همه مواد پاشيده، پيتزا را به مدت 15 الي 20 دقيقه در فر داغ بپزيد. پس از پختن خمير و طلايي شدن پنير، پيتزا را از فر خارج كنيد.نيمي از گشنيز را با باقي مانده ماست، آبليمو و زيره مخلوط كنيد. خيار و گوجه فرنگي و باقي مانده گشنيز را مخلوط كنيد و روي پيتزا بريزيد. پيتزا را با مخلوط ماست و زيره سرو نماييد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image