? مواد لازم:
? خمير مايه:15 گرم
? شكر:25 قاشق غذاخوري
? آب ولرم:125 سيسي
? آرد الك شده:يك كيلو
? نمك:يك قاشق چايخوري
? تخممرغ زده شده:4 عدد
? كره نرم شده:185 گرم
? عصاره گوشت گالينابلانكا:يك عدد
? زرده تخممرغ:يك عدد
? خامه:75 گرم
? مواد داخل خمير:
? پنير خامهاي:60 گرم
? كره:30 گرم
? خامه:80 گرم
? تخممرغ:3 عدد
? كالباس ريز شده:150 گرم
? ساقه پيازچه ساطوري:2 قاشق غذاخوري
? عصاره سبزي گالينابلانكا:يك عدد
? طرز تهيه:
ابتدا فر را با حرارت 165 درجه سانتيگراد گرم كرده، سپس خمير مايه را در كاسهاي گود ريخته، يك قاشق چايخوري شكر به آن افزوده، 125 سيسي آب ولرم را با آن مخلوط كرده، درب ظرف را گذاشته و 10 دقيقه منتظر ميمانيم تا عمل كند.در كاسهاي گود و خشك 2 قاشق غذاخوري شكر و نمك و 4 عدد تخممرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا مخلوط شود.سپس آرد و عصاره گوشت پودر شده را به آن افزوده و با دست مخلوط ميكنيم و خمير مايه را هم كه پف كرده، به آن ميافزاييم تا خمير به دست آيد.سپس كره نرم شده را با دست به خورد خمير داده و خمير را 10 دقيقه ورز ميدهيم، آنگاه از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته و در دست به صورت توپ درآورده و داخل قالب كنگرهدار ريخته و در فر به مدت 20 دقيقه ميپزيم.در يك ماهيتابه كره را نرم كرده، سپس كالباس را در آن تفت ميدهيم، بعد پنير خامهاي را به آن افزوده و آن را از روي حرارت برميداريم و عصاره سبزي را پودر كرده و به مواد اضافه ميكنيم و سپس خامه و تخممرغ را افزوده و دوباره روي حرارت كمي تفت ميدهيم تا سفت شود.آنگاه ساقه پيازچه ساطوري را با آن مخلوط و داخل خميرهاي بريوش را با اين مواد پر كرده و ميل ميكنيم.
منبع:www.vista.ir