? مواد لازم:
? گوشت چرخکرده؛ 250 گرم
? پياز رنده شده؛ يک عدد
? سيبزميني رنده شده؛ يک عدد متوسط
? تخممرغ؛ يک عدد
? نمک و زردچوبه؛به ميزان لازم
? آرد نخودچي؛يک قاشق غذاخوري
? پياز سرخ شده؛دو عدد متوسط
? سيبزميني ورقه شده؛دو عدد متوسط
? گوجهفرنگي؛سه عدد متوسط
? گرد غوره؛ براي روي کتلت
? آب؛يک ليوان سرخالي
? ربگوجهفرنگي؛يک قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
گوشت چرخ کرده را همراه پياز رنده شده، تخممرغ، سيبزميني رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز ميدهيم تا حالت چسبندگي پيدا کند.
گلولهاي به اندازه يک نارنگي برداشته و به صورت بيضي در دست پهن ميکنيم و در کف تابه ميچينيم. اين نوع کتلت بايد کلفتتر از کتلتهاي معمولي باشد. حلقههاي سيبزميني و گوجهفرنگي را روي کتلتها چيده و پياز سرخ شده را با گرد غوره روي کتلتها ميريزيم.
يکي دو ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را ميگذاريم تا با حرارت ملايم پخته شود. آب باقيمانده در تابه بايد نصف ليوان باشد. مقداري رب گوجهفرنگي در آب مخلوط ميکنيم و در حين پختن اضافه ميکنيم.
منبع:www.vista.ir