? مواد لازم براي 4 نفر:
? گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم؛
? ذرت پخته شده يا کنسرو ذرت: 200 گرم؛
? گشنيز ريز خرد شده: 1 دسته کوچک؛
? پيازچه ريز خرد شده: 1 دسته کوچک؛
? تخم مرغ: 1 عدد؛
? نمک: به ميزان لازم؛
? روغن براي سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک (6 قاشق غذاخوري).
? طرز تهيه:
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد يکدست شود. سپس روغن را درون تابه اي گرم کرده و از مايه کتلت با نوک قاشق، يک گردي بر مي داريم و با يک چنگال مواد را از قاشق در تابه مي اندازيم تا سرخ شود. پس از اين که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو مي کنيم.
? نکته:
سس کچاپ را با سرکه و يک قاشق چايخوري شکر رقيق مي کنيم و در کنار کتلت ها مي گذاريم. شکل کتلت ها نبايد يک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
منبع: www.vista.ir