جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کتلت ذرت با گشنيز و پيازچه
-(1 Body) 
کتلت ذرت با گشنيز و پيازچه
Visitor 397
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم براي 4 نفر:
? گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم؛
? ذرت پخته شده يا کنسرو ذرت: 200 گرم؛
? گشنيز ريز خرد شده: 1 دسته کوچک؛
? پيازچه ريز خرد شده: 1 دسته کوچک؛
? تخم مرغ: 1 عدد؛
? نمک: به ميزان لازم؛
? روغن براي سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک (6 قاشق غذاخوري).

کتلت ذرت با گشنيز و پيازچه

? طرز تهيه:
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنيز، پيازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد يکدست شود. سپس روغن را درون تابه اي گرم کرده و از مايه کتلت با نوک قاشق، يک گردي بر مي داريم و با يک چنگال مواد را از قاشق در تابه مي اندازيم تا سرخ شود. پس از اين که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو مي کنيم.
? نکته:
سس کچاپ را با سرکه و يک قاشق چايخوري شکر رقيق مي کنيم و در کنار کتلت ها مي گذاريم. شکل کتلت ها نبايد يک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image