دلمه بايد تا آخر طبخ از هم نپاشد و کاملاً درسته بماند و مواد داخل آن خارج نشود. براي اين منظور بايد حرارت زير دلمه ملايم باشد و مقدار آبي که براي پختن آن مصرف ميشود بهتدريج از کنار ظرف دلمه ريخته شود و بعد از پخته شدن آب دلمه بايد کاملاً تبخير گردد.
نکته حساس در تهيه انواع کوکو آن است که روغن کوکو بايد کاملاً داغ شود بعد مايه کوکو را در آن ريخت و بهتر است در صورت داشتن فر کوکو را در ظرف نسوز تهيه کرد که راحتتر از ظرف جدا شود و در صورت طبخ در روي آتش يا چراغ بايد روي در کوکو را مقداري آتش ريخت تا زير و روي آن برشته شود.
در صورتيکه کوکو را نازکتر درست کرديم احتياج به آتش نيست در آن را ميبنديم و حرارت را ملايم ميکنيم. براي تهيه کوکو از ظرف تفلون ميتوانيم استفاده کنيم. انواع کوکو را ميتوانيم در ظرفهاي کوچک نسوز يا تفلون آماده کنيم و بدون اينکه آن را ببريم درسته و قالبي در ظرف برگردانيم.
منبع: www.vista.ir