مواد لازم:
گوشت ماهيچه گوسفندي : 750 گرم
لپه : 150 گرم
بادمجان : 3 عدد
روغن : 150 گرم
غوره : 250 گرم
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
سيب زميني استامبولي : 6 عدد
زردچوبه : 1 قاشق مربا خوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
گوشت را با 2 تا 3 قاشق عدد پياز خرد کرده و 5 تا 6 ليوان آب با حرارت ملايم ميگذاريم نيم پز شود بعد لپه را ميشوئيم و اضافه مينمائيم تا لپه و گوشت کاملاً بپزند بادنجانها را پوست ميکنيم حلقه حلقه ميبريم کمي نمک ميزنيم و با روغن در حرارت ملايم سرخ ميکنيم و سيب زميني را پوست ميکنيم و با غوره و بادنجان داخل گوشت ميريزيم سيب زميني که پخته شد رب گوجه فرنگي و به اندازه کافي نمک و کمي ادويه در آبگوشت ميريزيم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف ميکشيم بديهي است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداري آب اضافه مينمائيم.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.
منبع: www.vista.ir