جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


آبگوشت به
-(3 Body) 
آبگوشت به
Visitor 311
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
گوشت ماهيچه گوسفندي : 750 گرم
به : 500 گرم
آلو قيسي : 250 گرم
ليمو عماني : 5 عدد
روغن : 4 قاشق سوپخوري
پياز : 3 عدد
زردچوبه : 1 قاشق مربا خوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
رب گوجه فرنگي : قدري

آبگوشت به

طرز تهيه:
پياز را خرد و با روغن به حدي سرخ مي‌کنيم که طلائي شود، بعد لپه را تميز مي‌کنيم و مي‌شوئيم و با پياز يک تفت مي‌دهيم‌، سپس گوشت را تکه تکه مي‌سازيم و داخل پياز و لپه مي‌ريزيم و حرارت را ملايم مي‌کنيم تا آب گوشت کشيده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مي‌نمائيم و به‌هم مي‌زنيم، بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي‌ريزيم و مي‌گذاريم جوش بيايد، بعد در ظرف را محکم مي‌بنديم و حرارت را ملايم مي‌کنيم، کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي‌کنيم و هسته آن را مي‌گيريم و داخل آبگوشت مي‌ريزيم و مي‌گذاريم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي‌کنيم و با کمي نمک، فلفل و نيم کيلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستيد 250 گرم آلو قيسي نيز اضافه کنيد تا طعم آن ترش و شيرين شود) داخل آبگوشت مي‌ريزيم و مي‌گذاريم همگي بپزند.
مي‌توانيم تمام مواد را در ظرف بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و کمي لشه با آبگوشت در ظرف بکشيم و بقيه مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم. بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي به اين آبگوشت اضافه کنيم. در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافي است.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image