مواد لازم:
هويج : 2 عدد
کرفس خرد شده : قدري
نخود فرنگي : 2 قاشق سوپخوري
لوبيا سفيد : 2 قاشق سوپخوري
آب سبزي : 0.3 ليتر
آب گوشت : 0.7 ليتر
پياز : 1 عدد
گل کلم : 1 عدد
سيب زميني : 2 عدد
کره : قدري
شکر : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
هويج را خرد نموده پياز و کرفس را حلقه حلقه بريده و به آن کمي نمک و شکر افزوده مدت نيمساعت در آبگوشت مخلوط با کره روي آتش بپزيد. همين که آب بجوش آمد، سيب زمينيها را خرد کرده با نخود و لوبيا، در آبگوشت بريزيد و بگذاريد نيم ساعت ديگر بجوشد.
منبع:www.vista.ir