? مواد لازم
? کدو و بادمجان نيم کيلو از هر کدام
? سوياي درشت 2/1 پيمانه
? نخود فرنگي 2/1 پيمانه
? فلفل 8/1 قاشق چايخوري
? پودر زعفران به ميزان لازم
? آب 2/1 پيمانه
? روغن 2/1 پيمانه
? کره 25 گرم
? ذرت 2/1 پيمانه
? رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
? پياز متوسط 2 عدد
? غوره تازه 4/1 پيمانه
? زردچوبه، دارچين به ميزان لازم
? نمک 2 قاشق چايخوري
? چگونگي تهيه
ابتدا کدو بادمجان را با پوست خوب شسته و هلالي خرد کرده،حدود 5 دقيقه در آب نمک خوابانده و بعد خشک کرده با کمي روغن سرخ مي نمائيم تا طلايي شود. سوياي آماده شده را با کمي کره همراه با پياز سرخ شده ،زردچوبه،نمک،فلفل و رب گوجه فرنگي تفت مي دهيم.
کدو و بادمجان سرخ شده را روي سويا مي چينيم . سپس غوره،ذرت و نخود فرنگي نيم پز شده را اضافه مي کنيم . دارچين و زعفران را به خوراک اضافه نموده و با 2/1 پيمانه آب مي گذاريم با حرارت ملايم خوب جا بيفتد. بعد از 10 دقيقه غذا آماده سرو کردن است.
منبع:www.vista.ir