? مواد لازم:
? گوشت بره (سر دست): 1 کيلو؛
? روغن مايع: يک چهارم ليوان؛
? لوبيا سبز: نيم کيلو؛
? کدو کوچک: 2 عدد؛
? سيب زميني: 2 عدد؛
? فلفل کبابي (يا دلمه اي): 2 عدد؛
? گوجه فرنگي: 3 عدد؛
? پياز متوسط: 2 تا 3 عدد؛
? سير: 2 حبه؛
? آويشن: 1 قاشق چايخوري؛
? نمک و فلفل سياه و قرمز: به ميزان دلخواه.
? طرز تهيه:
فر را روشن کنيد. گوشت را به اندازه هاي دو تا سه سانتيمتر ببريد. لوبياها را بشوييد و با اندازه هاي درشت خرد کنيد. سيب زميني، فلفل، کدو و گوجه فرنگي را درشت درشت ببريد. سير و پياز را خلالي کنيد. داخل گوچ را با دو قاشق روغن خوب چرب کنيد. گوشت را در گوچ بريزيد و به آن آويشن اضافه کنيد. روي گوشت به ترتيب اول لوبيا، بعد پياز، کدو، فلفل، سيب زميني و گوجه فرنگي را بگذاريد. روي سبزيجات روغن، نمک و فلفل اضافه کنيد. در گوچ را ببنديد (معمولاً دور تا دور لب? بيرون گوچ را با خمير مي بندند که بخار بيرون نرود). گوچ را در 160 درجه سانتيگراد به مدت يک تا يک و نيم ساعت در کف فر بگذاريد. دفت کنيد که اگر بيشتر از دو ساعت بماند غذا مي سوزد. غذا را که از فر بيرون مي آوريد با ظرف خودش سرو کنيد.
? نکته: اگر از اين نوع ظرف نداريد، مي توانيد از پيرکس استفاده کنيد و آن را وسط فر قرار بدهيد.
ـ زمان آماده سازي: 15 دقيقه
ـ زمان طبخ: 60 دقيقه
منبع: www.vista.ir