جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک قلوه و قارچ
-(4 Body) 
خوراک قلوه و قارچ
Visitor 318
Category: دنياي فن آوري
اغلب شما آقايان از جمله طرفداران پروپاقرص دل و جگر و قلوه- آن هم به صورت کبابي- هستيد.
اين غذا 2 مزيت مهم دارد؛ يکي آنکه پخت آن نياز به تخصص و مهارت خاصي ندارد و دوم آنکه آماده شدن آن طول نمي‌کشد.
اشتباه نکنيد؛ قرار نيست اين هفته به شما نحوه کباب کردن آنها را آموزش بدهيم. جز کباب کردن، روش‌هاي ديگري نيز براي پخت اين قبيل گوشت‌ها- حتي به صورت جداگانه- وجود دارد.
بنابراين اگر هوس غذاي گوشتي - آن هم از اين نوع-کرده‌ايد و مي‌خواهيد از روش‌هاي متفاوت استفاده کنيد، اين‌بار خوراک قارچ و قلوه را امتحان کنيد.
پس امشب سر راه منزل، 8عدد قلوه و يک بسته قارچ بخريد. بقيه مواد هم به احتمال زياد در خانه پيدا مي‌شود.
در ضمن اين مواد براي 3 تا 4 نفر است؛ بنابراين اگر خانم و بچه‌ها در خانه نيستند يا مجردي زندگي مي‌کنيد، مي‌توانيد مهمان هم دعوت کنيد.
? مواد لازم براي 3 تا 4 نفر:
- 25 گرم يا 2 قاشق سوپ‌خوري کره
- يک عدد موسير خشک
- 2 حبه سير (ريز خرد شود)
- 115 گرم يا يک و نيم پيمانه قارچ (خرد شود)
- يک چهارم قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز
- يک قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي
- 8 عدد قلوه گوسفند (به صورت طولي نصف شود)
- 2 قاشق سوپ‌خوري جعفري تازه خرده شده
- نمک به ميزان لازم

خوراک قلوه و قارچ

?طرز تهيه:
1) ابتدا موسير را در آب خيس کنيد تا نرم شود. سپس آن را ريز خرد کنيد. حالا تابه‌اي را آماده کرده و کره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.
پس از آن موسير خرد شده را به همراه سير و قارچ حلقه‌حلقه شده به مدت 5دقيقه در کره تفت دهيد. حالا به آن فلفل و رب گوجه‌فرنگي اضافه کرده و يک دقيقه ديگر حرارت دهيد.
2) قلوه‌ها- که پيش از اين پوسته نازک رويشان را کنده‌ايد - را به اين مخلوط اضافه کنيد و به مدت 3تا 5 دقيقه به همراه سير و قارچ و موسير تفت دهيد.
در پايان، جعفري خرد شده را روي آن بپاشيد و ميل کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري آب ليموترش نيز روي اين خوراک بريزيد تا کمي طعم ترشي بگيرد.
نکته 1) در صورتي که مي‌خواهيد قلوه‌ها مغزپخت‌تر شده و سرعت پخت آنها بالاتر رود، آنها را ريزتر خرد کنيد.
نکته 2) هنگام پخت قلوه‌ها در ظرف را بگذاريد تا همزمان با تفت دادن بپزد.
نکته 3) در پايان و پيش از سرو، مقداري نمک نيز روي اين خوراک بپاشيد.
مدت زمان مورد نياز براي پخت اين غذا حدود يک ربع است.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image