جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک کنجد و ماکاروني
-(7 Body) 
خوراک کنجد و ماکاروني
Visitor 373
Category: دنياي فن آوري
از اين سالاد مي‌توان به‌عنوان يک وعده غذايي کامل استفاده کرد، مخصوصا در ماه‌هاي گرم سال مي‌توانيد هنگام ناهار از آن استفاده کنيد.
? مواد لازم
(براي 4 نفر سرو مي‌شود)
? سينه مرغابي بدون استخوان: 2 عدد (اگر طعم مرغابي را دوست نداريد، مي‌توانيد از سينه مرغ استفاده کنيد)
? روغن: يک قاشق غذاخوري
? لوبيا سبز: 150 گرم
? هويج: 2 عدد
? رشته ماکاروني تخم‌مرغي متوسط: 225 گرم
? پيازچه: 6 عدد
? مواد لازم براي آماده‌کردن سينه مرغابي قبل از پخت
? روغن کنجد: يک قاشق غذاخوري
? ادويه مخلوط: يک قاشق چايخوري
? گشنيز خورد‌شده: يک قاشق غذاخوري

خوراک کنجد و ماکاروني

? سس مخصوص
? سرکه سفيد: يک قاشق غذاخوري
? شکر قهوه‌اي (اين نوع شکر در فروشگاه‌هاي لوازم قنادي موجود مي‌باشد اما اگر در دسترس نبود، مي‌توان از شکر معمولي استفاده کرد): يک قاشق چايخوري
? سس سويا: يک قاشق چايخوري
? سير رنده‌شده: يک حبه
? کنجد (تفت داده‌شده): يک قاشق غذاخوري
? روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
? روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوري
? پودر فلفل سياه
? طرز تهيه:
1)سينه‌هاي مرغابي و يا مرغ را خيلي ظريف برش دهيد و در يک ظرف ته‌گود قرار داده، سپس موادي را که ذکر شد، براي آماده‌کردن سينه مرغابي با يکديگر خوب مخلوط کنيد و آن را درون ظرف حاوي سينه‌هاي مرغابي بريزيد. هنگامي که يک لايه از مواد، کاملاً به سينه‌هاي مرغابي چسبيد و کاملاً به مواد آغشته شدند، آنها را درون پلاستيک‌هاي فريزي کوچک‌شده قرار دهيد و به‌مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
2) روغن را در ماهيتابه ريخته و بعد از اينکه روغن کاملاً داغ شد، سينه‌هاي مرغ را درون ظرف قرار دهيد و به‌مدت 3 تا 4 دقيقه آنها را تفت دهيد تا کاملاً پخته شوند و سپس آنها را کنار بگذاريد.
3) رشته‌هاي ماکاروني را در يک ظرف آب و نمک در حال جوش بريزيد و صبر کنيد تا آنها کاملاً نرم و پخته شوند، سپس آنها را آبکشي کنيد. سپس هويج و لوبياسبز را به حالت بخارپز آماده کنيد. دقت کنيد که آنها کاملاً نرم و پخته باشند، سپس سبزيجات و رشته‌هاي ماکاروني را در يک کاسه بريزيد.
4) در يک ظرف سرکه، شکر، سس سويا، سير و روغن کنجد را با يکديگر مخلوط کنيد و سپس پودر فلفل را به آب اضافه کنيد و روغن را روي آن بريزيد.
5) سس آماده شده را روي رشته‌ها بريزيد و خوب به هم بزنيد. سپس لوبيا، هويج و پيازچه‌هاي خرد‌شده و سينه‌هاي خرد‌شده مرغابي را با رشته‌ها مخلوط کنيد، سپس برگ‌هاي سبز و ريز گشنيز را روي سالاد بپاشيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image