از اين سالاد ميتوان بهعنوان يک وعده غذايي کامل استفاده کرد، مخصوصا در ماههاي گرم سال ميتوانيد هنگام ناهار از آن استفاده کنيد.
? مواد لازم
(براي 4 نفر سرو ميشود)
? سينه مرغابي بدون استخوان: 2 عدد (اگر طعم مرغابي را دوست نداريد، ميتوانيد از سينه مرغ استفاده کنيد)
? روغن: يک قاشق غذاخوري
? لوبيا سبز: 150 گرم
? هويج: 2 عدد
? رشته ماکاروني تخممرغي متوسط: 225 گرم
? پيازچه: 6 عدد
? مواد لازم براي آمادهکردن سينه مرغابي قبل از پخت
? روغن کنجد: يک قاشق غذاخوري
? ادويه مخلوط: يک قاشق چايخوري
? گشنيز خوردشده: يک قاشق غذاخوري
? سس مخصوص
? سرکه سفيد: يک قاشق غذاخوري
? شکر قهوهاي (اين نوع شکر در فروشگاههاي لوازم قنادي موجود ميباشد اما اگر در دسترس نبود، ميتوان از شکر معمولي استفاده کرد): يک قاشق چايخوري
? سس سويا: يک قاشق چايخوري
? سير رندهشده: يک حبه
? کنجد (تفت دادهشده): يک قاشق غذاخوري
? روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
? روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوري
? پودر فلفل سياه
? طرز تهيه:
1)سينههاي مرغابي و يا مرغ را خيلي ظريف برش دهيد و در يک ظرف تهگود قرار داده، سپس موادي را که ذکر شد، براي آمادهکردن سينه مرغابي با يکديگر خوب مخلوط کنيد و آن را درون ظرف حاوي سينههاي مرغابي بريزيد. هنگامي که يک لايه از مواد، کاملاً به سينههاي مرغابي چسبيد و کاملاً به مواد آغشته شدند، آنها را درون پلاستيکهاي فريزي کوچکشده قرار دهيد و بهمدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
2) روغن را در ماهيتابه ريخته و بعد از اينکه روغن کاملاً داغ شد، سينههاي مرغ را درون ظرف قرار دهيد و بهمدت 3 تا 4 دقيقه آنها را تفت دهيد تا کاملاً پخته شوند و سپس آنها را کنار بگذاريد.
3) رشتههاي ماکاروني را در يک ظرف آب و نمک در حال جوش بريزيد و صبر کنيد تا آنها کاملاً نرم و پخته شوند، سپس آنها را آبکشي کنيد. سپس هويج و لوبياسبز را به حالت بخارپز آماده کنيد. دقت کنيد که آنها کاملاً نرم و پخته باشند، سپس سبزيجات و رشتههاي ماکاروني را در يک کاسه بريزيد.
4) در يک ظرف سرکه، شکر، سس سويا، سير و روغن کنجد را با يکديگر مخلوط کنيد و سپس پودر فلفل را به آب اضافه کنيد و روغن را روي آن بريزيد.
5) سس آماده شده را روي رشتهها بريزيد و خوب به هم بزنيد. سپس لوبيا، هويج و پيازچههاي خردشده و سينههاي خردشده مرغابي را با رشتهها مخلوط کنيد، سپس برگهاي سبز و ريز گشنيز را روي سالاد بپاشيد.
منبع:www.vista.ir