مواد لازم:
فيله مرغ: 400گرم
پياز متوسط: 1عدد
سير: 2حبه
نمک و فلفل : به ميزان لازم
پنير موزارلا: 50گرم
پنير فيلافيلا: 50 گرم
پودر سوخاري: 1پيمانه
ادويه: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 1400 کيلو کالري
روش تهيه:
فيله مرغ را به همراه پياز خرد شده و سير در مخلوط کن بريزيد تا کاملاً پوره شود. سپس نمک، فلفل سياه و پنيرها را به مرغ بيفزاييد و کاملا مخلوط نماييد. اکنون از خمير آماده به اندازه گردو برداريد، در دست گرد کنيد و بين دست ها بغلتانيد تا لوله اي شکل شود. سپس در ترکيب آرد سوخاري و ادويه بغلتانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد. اکنون باگت ها را در روغن داغ سرخ نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100